102 scholen in Nederland hebben het predicaat Technasium en zijn aangesloten bij Stichting Technasium. Elk jaar dienen de aangesloten scholen weer aan te tonen dat ze voldoen aan de kwaliteitseisen. Via een handige online tool heeft Modus het mogelijk gemaakt om dit soepel te laten verlopen.

In 2019 heeft Stichting Technasium de mijlpaal van 100 Technasiums bereikt. Veel processen binnen scholen of bedrijven gaan vaak goed totdat de organisatie te groot wordt. Zo werd voorheen de waarborging van de kwaliteitseisen (de zogenoemde basiseisen) gestructureerd via Excel en e-mail wat met de jaren een onoverzichtelijker proces werd.

Stichting Technasium ging op zoek naar een partij die orde in de chaos kon scheppen en kwam uit bij Modus. Na een inventarisatie van de specificaties is er een visueel ontwerp (UX-design) gemaakt. Geheel in de huisstijl van Stichting Technasium zijn de processen gedigitaliseerd en gestroomlijnd.

Zo kan de verantwoordelijke persoon op een school eenvoudig via een drag 'n drop interface bijhouden welke basiseisen voor dat jaar zijn opgegeven en welke nog gedaan moeten worden. De vragen kunnen makkelijk beantwoord worden, vanaf een smartphone of tablet kan direct een foto worden geupload en ook de stichting zelf heeft inzicht in de voortgang en uiteindelijke resultaten.

Recent hebben we ook een dashboard module toegevoegd zodat de inmiddels opgespaarde data gebruikt kan worden om wijze lessen uit te trekken voor de toekomst!

UX design
Development
Integrations - API
Maatwerk webapplicatie

Meer cases

Ook interesse in een webapplicatie?

Modus staat voor je klaar om je te helpen met al je digitale vraagstukken.