Als een vooraanstaand online agency zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van software-oplossingen voor zowel bedrijven als onderwijsorganisaties. We hebben de kennis en ervaring om ideeën en wensen om te zetten in tastbare online verdienmodellen en efficiënte online portals en SaaS-platformen (Software-as-a-Service). 

Onze missie is om onze klanten op de lange termijn te ondersteunen bij het realiseren en onderhouden van hun online platform, zodat we samen kunnen groeien en waarde kunnen creëren voor anderen. Dit doen we door een harmonieuze combinatie van UX-design, ontwikkeling en projectmanagement.

Je bent bij ons 100% eigenaar van de op maat gemaakte software

Je krijgt één toegewijde contactpersoon die klaarstaat om je te ondersteunen en te zorgen voor soepele communicatie

We geloven in transparantie en geven een kostenindicatie voordat we beginnen, zodat je weet waar je aan toe bent

We hanteren het principe ‘Think big, start small’. We weten hoe we klein kunnen beginnen en gestaag kunnen uitbouwen, zodat je al snel kunt profiteren van een werkende eerste versie.

Online software-oplossingen voor groei en succes

Modus is gespecialiseerd in het ontwikkelen van online portals en SaaS-platformen, voor zowel bedrijven als onderwijsorganisaties. Onze platformen zijn ontworpen om verschillende aspecten van een organisatie te optimaliseren en te verbeteren. Met behulp van onze oplossingen kunnen bedrijven en organisaties hun interne processen stroomlijnen en de algehele efficiëntie verhogen. Op deze manier wordt er veel kostbare tijd én geld bespaard.

Bovendien voorzien we in software-oplossingen waarmee onze klanten waardevolle diensten kunnen leveren en tegelijkertijd een stabiel verdienmodel kunnen opbouwen. Denk aan platformen voor het aanbieden van gebruiksabonnementen, het rekenen van transactiekosten of het implementeren van een freemium-model.

Maak kennis met Team Modus!

Dit zijn de toppers van Modus! Gewapend met een koffer vol kennis, een schat aan ervaring en een scherp oog op resultaat, zijn ze klaar om jouw digitale uitdagingen aan te pakken.

Adriaan Snoeren

Sales & Tech lead

Kitty Iding

Projectmanager

Remco Snoeren

Projectmanager

Robert Lambregts

UX designer

Marsha Paans

Storyteller

Aurimas Balskus

Developer

Alexander Staneke

Developer

Alex van Steenhoven

Developer

Romius Ludelu-Kifu

Stagiair Developer

Boy Krijnen

Stagiair Developer

Sjoerd Pelzer

Stagiair Developer

Zie jij online kansen voor jouw onderneming?

Modus staat voor je klaar om je te helpen met al je digitale vraagstukken.