Het Solar-Register biedt een mooi overzicht van geaccrediteerde zonnepaneel monteurs. Via een handige zoek- en filterfunctie vind je zo de geschikte kandidaat voor jouw klus.

Hoe kies je een betrouwbaar en beschikbaar bedrijf voor het aanleggen van zonnepanelen? Je gaat immers je huis of bijgebouw aanpakken en draagt zo bij tot een duurzamer samenleving.

Op solar-register.nl vind je een helder overzicht van bedrijven in Nederland welke voldoen aan alle eisen voor het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen. Modus heeft intensief samengewerkt met de klant en de interne designer om een snelle, overzichtelijke website op te zetten.

Er is bewust gekozen voor een opmaak waarin het gelijk duidelijk is dat je kunt zoeken en filteren maar ook kunt scrollen door de beschikbare bedrijven. Naast de bedrijven zijn alle geaccrediteerde monteurs ook te vinden.

Het register breidt zich vrijwel wekelijks uit en is schaalbaar om ook in de toekomst plaats te bieden voor nóg meer bedrijven waar je op kunt bouwen!

UX design
Development
Content Management System - CMS
Corporate website

Meer cases

Ook interesse in een website?

Modus staat voor je klaar om je te helpen met al je digitale vraagstukken.