Gusta/Kapimex

Webshop en catalogus generator

OPDRACHT

Gusta heeft een nieuw multi-site CMS systeem, webshop en catalogus generator nodig voor een nieuwe look en efficiëntere workflow.

Gusta is één van de merken van Kapimex. Modus kreeg de opdracht een webshop, multi-site CMS en catalogus generator te ontwikkelen die er voor zorgt dat de producten op een eigentijdse en efficiënte wijze worden weergegeven.

OPLOSSING

De nieuwe B2B webshop van Gusta is gekoppeld aan het ERP systeem Unit 4. Hierdoor komen bestellingen direct door en zijn online voorraden altijd up to date.

Daarnaast is de webshop direct gekoppeld aan het ERP systeem, waardoor orders direct inzichtelijk worden binnen één overzichtelijk dashboard en voorraden ten alle tijden in real-time kunnen worden opgevraagd.

Het minimalistische ontwerp zorgt voor een professionele en overzichtelijke uitstraling die hoort bij een merk als Gusta. We hebben binnen het design dan ook zeker rekening kunnen houden met de Gusta brand identity.

Tot slot leverden we een catalogus generator op die cruciale productinformatie in beeld brengt voor de klant. Deze generator is uitgerust met de techniek om bepaalde productgroepen te isoleren en de catalogus in PDF formaat te downloaden. Hierdoor kan deze eenvoudig worden afgedrukt in een vorm die perfect een specifieke situatie past.

OPGELEVERD