Batteryspray was op zoek naar een oplossing waarmee asbestverwijderaars op locatie realtime rapportages kunnen genereren voor hun opdrachtgevers. Specifiek gericht op gebruik bij saneringen in een industriële omgeving. Modus werd gevraagd een app te bouwen die dit mogelijk maakt.

Binnen de app worden een intuïtieve gebruikersinterface in de huisstijl van Batteryspray gecombineerd met een duidelijke workflow. Binnen een paar seconden selecteert de verwijderaar achtereenvolgens zijn opdrachtgever, het project en het type sanering. Vervolgens wordt de bijbehorende inspectielijst geladen, waarin de verwijderaar registreert welke stappen hij voor- en na de sanering onderneemt. Foto's worden toegevoegd als bewijslast. Alles wordt doorlopen volgens een gestandaardiseerde procedure. Na afloop van de sanering wordt er een kwaliteitsrapport in .PDF gegenereerd welke direct kan worden gedeeld met de opdrachtgever.

De app is intuïtief in gebruik. Het gebruik van veel contrast, grote buttons en duidelijke 'call-to-actions' zorgt ervoor dat de app prima te gebruiken is in de industriële, petrochemische omgeving waarvoor deze primair bedoelt is. Bij het tijdelijk wegvallen van de verbinding (niet ondenkbaar op bijvoorbeeld op een booreiland), onthoudt de app waar de gebruiker gebleven was, zodat deze bij een herstelde verbinding de rapportage kan afronden en de inspectie niet tussentijds hoeft af te breken.

De app is opgeleverd met een uitgebreid beheersysteem waarin saneringsbedrijven onder andere projecten, rapporten en medewerkers kunnen beheren.

UX design
Development
Content Management System - CMS
Integrations - API
Maatwerk webapplicatie

Meer cases

Ook interesse in een ?

Modus staat voor je klaar om je te helpen met al je digitale vraagstukken.