AethiQs is het strategisch adviesbureau voor maatschappelijk relevante organisaties. Vooruitstrevend en nét even anders. En dat geldt ook voor de handige hulpmiddelen die Modus heeft ontwikkeld voor AethiQs.

Survey tool

Voor het werven van nieuwe kandidaten is er een survey tool ontwikkeld. AethiQs heeft een uitdagende huisstijl en neemt dan ook geen genoegen met een rechttoe rechtaan vragenlijst. Geheel in de opvallende vormgeving van AethiQs is er een webapplicatie ontwikkeld waarin men zelf vragenlijsten kan opstellen en publiceren. Daarnaast is er een speelse front-end ontworpen en ontwikkeld voor potentiële consultants om in te vullen.

Assessment tool

Om het volwassenheidsniveau van risicomanagement binnen organisaties te toetsen is er een online assessment tool ontwikkeld. Gebruikers kunnen hiermee zelf diverse scans/vragenlijsten (zowel gratis als betaald) invullen, en collega's uitnodigen om dit ook te doen. Het resultaat is een gecombineerde score met een kwalitatieve omschrijving van het volwassenheidsniveau van de organisatie. De verzamelde data stelt AethiQs in staat om sectorbreed analyses en benchmarks te ontwikkelen.
De tool biedt daarbij uitgebreide beheermogelijkheden ten aanzien van o.a. gebruikersaccounts, organisaties, vragenlijsten, betalingen, assessments en content management. Hiermee is er een naadloze koppeling tussen de intuïtieve 'voorkant' en gebruiksvriendelijke 'achterkant' van deze maatwerk webapplicatie ontwikkeld.

UX design
Development
Integrations - API
Maatwerk webapplicatie

Meer cases

Ook interesse in een webapplicatie?

Modus staat voor je klaar om je te helpen met al je digitale vraagstukken.