Websites

Alles is mogelijk met een website op maat

Een functionele corporate website met een passende uitstraling. Wij zetten onze skills al jarenlang in om dit voor onze klanten te bereiken. Bij de ontwikkeling van maatwerk websites trekt Modus Digital dan ook alles uit de kast om er voor te zorgen dat niets onmogelijk is!

Getting ready to launch!

Gedurende de gehele looptijd van onze projecten blijven onze opdrachtgevers in control. We houden de communicatielijnen kort, duidelijk en eerlijk. Zo komt niemand voor verrassingen te staan en is het voor iedereen duidelijk waar aan wordt gewerkt.

Het beste uit verschillende werelden

De kracht van Modus Digital is onze gebundelde kracht waarbij specialisten op het gebied van branding, UX-design, webdevelopment en (online) marketing samenkomen.

Onze corporate websites worden daarom altijd opgeleverd aan de hand van onze eigen kwaliteitsstandaarden. Onderdeel hiervan is de W3 validatie, maar voor ons houdt het daar zeker nog niet op!

Naast de validatie voor ons HTML werk, zorgen we ervoor dat uw website wordt voorzien van de benodigde data-tracking en geoptimaliseerd voor Google. Zo wordt ervoor gezorgd dat de website zo goed mogelijk is voorbereid op succes in de zoekmachines en wordt vanaf dag één gebruikersdata verzameld om tot nieuwe inzichten te komen over uw markt.

Voordelen van een maatwerk website

  • Geen restricties, alles is mogelijk
  • Een professionele uitstraling voor uw onderneming
  • Eenvoudig later doorontwikkelen en uitbreiden
  • Een perfecte weergave op ieder type apparaat

Een maatwerk corporate website voor uw onderneming

Bent u benieuwd wat Modus Digital voor u kan betekenen?

Liever direct contact?

Bel dan naar ons kantoor in Breda op 076- 205 502 1