Kapimex is een internationale handelsorganisatie in huishoudelijke en decoratieve artikelen met als bekendste merk GUSTA. Inmiddels verzorgt Modus al tien jaar de corporate website en hebben we een aantal webapplicaties gebouwd waar zowel de klanten van en Kapimex zelf dagelijks profijt van hebben.

Corporate website

Begin 2022 is de corporate website van Kapimex vernieuwd. De zakelijke uitstraling van het bedrijf wordt online doorgezet en met mooie fotografie (aan Kapimex wel besteed) worden het pand in Breda, de producten én de mensen aan potentiële klanten of medewerkers gepresenteerd. 

B2B Webshop

Als klant van Kapimex kun je online in een besloten omgeving het actuele aanbod inzien en bestellen. Er ligt een directe koppeling met het ERP systeem van Kapimex waardoor alle producten up-to-date zijn en zelfs de real-time voorraad kan worden ingezien.

Catalogus generator en importeren van orders

Het samenstellen en vormgeven van een catalogus kan een tijdrovend proces zijn. Nog niet zo lang geleden werd er één keer per jaar een catalogus gemaakt. Uitverkochte artikelen of artikelen die gedurende dat jaar uitkwamen konden er niet meer in. Het dure drukwerk lag immers al bij klanten en in de showroom. De real-time koppeling met het backoffice wordt nu ingezet om een actuele catalogus te kunnen genereren. Er kan zelfs gekozen worden voor bepaalde thema's of productgroepen. Daarnaast wordt automatisch de EAN code gegenereerd zodat deze gescanned kan worden.

UX design
Development
Content Management System - CMS
Integrations - API
Maatwerk webapplicatie
Corporate website

Meer cases

Ook interesse in een website?

Modus staat voor je klaar om je te helpen met al je digitale vraagstukken.