Modus Methode

Wij krijgen uw concept van de grond

U wilt het resultaat van uw online activiteiten verbeteren. Hierbij kan het gaan om bijvoorbeeld het uitbreiden van uw naamsbekendheid, het vergroten van het aantal gebruikers van uw website of app of wellicht het vergroten van het aantal aanmeldingen van klanten.

Welk doel u ook voor ogen heeft, Modus staat klaar om u de ondersteuning te bieden die u nodig hebt. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk doorgewinterde online specialisten, die begrijpen dat u het liefst continue groei doormaakt. Het belangrijkste onderdeel van groei is gerichte actie!

De Modus Methode maakt gebruik van dit principe. Door maandelijks tijdvakken te reserveren voor uw gerichte actie, zijn we in staat om iedere maand een optimalisatieslag te maken. Dit kan zijn op het gebied van marketing en promotie, design, ontwikkeling of een combinatie van deze activiteiten. Zo laten we uw resultaten maand na maand verbeteren.

Getting ready to launch

Voorafgaand aan de inzet van de Modus methode lopen wij na of uw project klaar is om gelanceerd te worden. We kijken hierbij niet zozeer naar ‘hoe mooi de website is’ of ‘hoeveel resultaat uw concept al behaald’.

Meten is weten

Aan de hand van de met u besproken KPI’s, lopen we na welke data-tracking ingesteld moet worden om de juiste gegevens te verzamelen. Hierbij gaan we uit van de minimaal benodigde data-tracking systemen en koppelingen, uitbreiden kan immers altijd nog! Is uw data-tracking klaar voor de Modus methode? Dan gaan we direct van start!

Data-based groeien

Periodiek leest de data marketeer van Modus de verzamelde data uit. De uit deze data voortkomende inzichten worden vervolgens omgezet in ideeën,adviezen en actiepunten.

Deze lijst wordt altijd met u besproken. Zo zorgen we ervoor dat u de uiteindelijke koers blijft bepalen.

Zodra we overeenstemming hebben bereikt over de prioriteiten en randvoorwaarden, zetten we onze activiteiten in gang. Zo zorgen we maandelijks voor nieuwe updates, campagnes, designs en functionaliteiten. Zo zorgen we maandelijks voor data-driven groei.

Voordelen van de Modus Methode

  • Geen restricties, alles is mogelijk
  • Uw website of app is altijd up-to-date
  • Een team van specialisten buigt zich over uw case
  • Beheersbare en vaste maandelijkse kosten
  • Modus geeft adviezen en opties. U bepaalt de koers.

Stijg tot grote hoogte. De Modus Methode zorgt voor continue optimalisaties

De combinatie van kennis en ruime werkervaring van onze specialisten zorgen voor continue groei van het succes van uw website, webshop of app. Bent u benieuwd wat Modus Digital voor u kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Liever direct contact? Bel dan naar ons kantoor in Breda op 076- 3030 166

Liever direct contact?

Bel dan naar ons kantoor in Breda op 076- 205 502 1